Постинг
21.10.2016 13:29 -
Защо да ядем тиква за закуска
Тиквата е вкусното и здравословно богатство на есента. Освен, че тя е символ на Хелоуин е и много богата на витамини и минерали, което я прави добър избор за закуска. Обикновено ние я консумираме за десерт или самостоятелно. В България, най- популярните начини за приготвяне на тиква са тиквеник и печена тиква с мед и орехи. В Америка, обаче консумират тиквата на каша и с овесени ядки, съобщават от foodpanda. Ето и още няколко предложения как да закусвате с тиква. 1. Мъфини от тиква - Все по-често заемат заслужено място в здравословната кухня. Приготвят се лесно, вкусни са и удобни за носене в офиса или на училище. 2. Френски тост с тиква- Френският тост с тиква е много полезен за закуска и набавя всичко необходимо на организма, за да се чувстваме бодри и тонизирани през деня. Приготвя се с филии пълнозърнест хляб, намазан с масло, парченца тиква и орехи. 3. Овесени ядки с тиква - Това е най- лесната и бърза закуска. Приготвяте тиквата на каша, с малко прясно мляко и овесени ядки. 4. Крем карамел с тиква- Ако искате да впечатлите вашето семейство и гости, направете крем- карамел с парченца тиква. Знаете ли че? Илинойс е "Световна столица на тиквата". Градът произвежда 85 процента от тиквените консерви на планетата.
Това е „Колата призрак“ от войната в Юго...
СТРАНИТЕ-ПРИМАТИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТО...
ОФИЦЕРИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ НА РАДЕВ ...
СТРАНИТЕ-ПРИМАТИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТО...
ОФИЦЕРИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ НА РАДЕВ ...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
Блогрол